⊱✿CadburyKu✿⊰

Assalamualaikum and AnnyeongAlhamdulillah masih bernafas disaat iniMulakan hari anda dengan senyuman yang ikhlasTERIMA KASIH YA ALLAH

Aku sUkA SeGmeNt bY bLOgGeR Sha

ASSALAMUALAIKUM W.B.T ^^
Annyeong chingu >.< .. mia join satu segment by sha :) ..sangat comel orang nye tau ^^, banner tu pun awesome right :) ..banner yang sangat lawa,mia suka banner 'Aku Suka Segment By Sha' ..nice one :) ..lagi pun syarat-syarat yang sha suruh pun senang yang teramat sangat..memang tak menyusahkan korang punya ^^, nie syarat2 segment :
  1. Buat entry tajuk : Aku Suka Segment by Blogger Sha
2. Tempek banner buruk kat atas tu & linkkan ke blog sha
3. Nak follow blog sha @ tak terpulang *follow kena ikhlas kan :)
4. Dah siap , comment kat entry sha
#bagi mia better follow blog sha tu :) senang untuk kita tau perkembangan segment nie kan ^^,

p/s : if korang berminat join segment nie sila klik banner yang comel tu sebelum 20.04.2012

jom join ramai-ramai and support segment sha nie :) ,tak rugi apa-apa pun kalau join =) ..
CHAIYOKKKKKK SHA ^^,


Terima Kasih Kerana Baca Entry Yang Tidak Seberapa Ini,Sudah Terjah Boleh Follow Pulak Kankan..

11 Click And Smile:

are_lin@yu said...

Dari segmen sama..ayu grup 4 no 7..;-)..done follow sini..;-)

Mia Cadbury said...

@are_lin@yu

haii~~ mia follow back ^.^

alin said...

hye salam...
alin dr segmen yg sama..
dh follow,follow back :D

http://alin8698.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

Mia Cadbury said...

@alin

haii~wasalam ^.^ mia follow back okeh :) ..tengs follow sini ^.^

jayne said...

hello?
selamat berkenalan hehe

dtg dari segment yg sama n dari group no. 6 hehehe

happy blogging ya ^^

ada masa free jemput singgah di blog saya

Mia Cadbury said...

@jayne

hello n selamat berkenalan ^.^
tengz singgah sini :)

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

Terima Kasih dah sudi join segment sha,
sha dah follow sini tau ;)

*senarai peserta segment pun sha dah update, jom la BW sama2 ;D
http://strawberrysweets92.blogspot.com/2012/04/senarai-nama-peserta-segment-kumpulan-1.html

chaiyook jugak mira ;D

Mia Cadbury said...

mostwelcome sha ^.^ ..

nnt mia tgok snrai tu..tengz sweetie :)

Mr. E'raz Fadli said...

BW ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

Ukhti Syifaa said...

assalamualaikum !
datang dari segmen yg sama juga !
baru ada masa utk BW !
jemput ke sini yaww !
http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html

amalina husna said...

salam ukhuwah..^^V
husna dari segmen yg sama..
maaf lar ye..baru brkesempatan jenjalan sini..

jemput singgah..
http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/04/aku-suka-segment-by-blogger-sha.html