⊱✿CadburyKu✿⊰

Assalamualaikum and AnnyeongAlhamdulillah masih bernafas disaat iniMulakan hari anda dengan senyuman yang ikhlasTERIMA KASIH YA ALLAH

BawalBiru 1st Giveaway

ASSALAMUALAIKUM W.B.T ^.^
Annyeong chingu and haii sikacak simanis sekalian ^^, nampak tak banner yang menarik tu?? yeahh,mia join 1st giveaway dari blogshop sys yang comel >.< ..okeh..sebelum kita semua dikenalkan dengan shawl,pashmina and blaa blaa blaa tu kan :) mesti kita pernah pakai tudung bawal right ^^, tudung bawal nie dari nenek moyang kita lagi dah ada kan >.< ..trend sekarang dah berbalik kepada tudung bawal semula :) ,yeahh.memang tak dinafikan mia pun turut pakai bawal bila keluar jalan-jalan sekarang ^^, senang dan ringkas untuk dipakai :) mia harap,mia dapat tudung bawal baru ^^, itu pun kalau menang >.< ..

jom join ramai-ramai and support giveaway nie yang berakhir pada 8 May 2012 jam 11.59 malam ^.^

klik banner atas tu if nak join giveaway yang awesome nie :)

Sikacak dan simanis yang ditag :

Terima Kasih Kerana Baca Entry Yang Tidak Seberapa Ini,Sudah Terjah Boleh Follow Pulak Kankan..

1 Click And Smile:

amercorner.blogspot.com said...

good luck,
kalau ade masa, sila2 lah join giveaway amer yang x seberapa ni


http://amercorner.blogspot.com/2012/04/amercorner-1st-giveaway.html