⊱✿CadburyKu✿⊰

Assalamualaikum and AnnyeongAlhamdulillah masih bernafas disaat iniMulakan hari anda dengan senyuman yang ikhlasTERIMA KASIH YA ALLAH

17+1 YaNG MEnYedihKaN :'(


ASSALAMUALAIKUM ^.^

Selamat hari tua~~~
Selamat hari tua~~~
Selamat hari tua Noor Amira Bt Nasaruddin a.k.a Mia~~~
Selamat hariiiiiiiiiiiii tuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaa~~~ >.<
Huh*mengeluh >.< ..penat kak limah melalak nyanyi lagu yang diubah oleh mia seniri,muehehe =P..happy birthday to me :') ..ohyaa~ keterlupaan pulak nak tanye khabar kalian semua(cewahh).. pakcik, makcik, makwe, pakwe, mak mertua, bapa mertua, ex boyfie, sicantik, sikacak dan blaa blaa blaa sihat tak hari nie :) ? kalau sihat tu mia tumpang 2 juta kaki happy nye ok >.< ., kalau yang tak sihat or yang bakal sakit tu,mintak tolong sangat lah makan ubat or racun terus ok =P
Ehem~ mintak perhatian kejab k =P ,berbalik pada title yang tak berapa nak gempak macam title korangkorang tu kan,kesah???blaa blaa blaa :) .,hari nie genap lah umur mia 18 tahun, yeah!!! kanakkanak lagi okeh =P ..tahun nie mia sambut sorangsorang jee :'( ,sumpah tak tipu :/ ..first time jauh dengan family,kawankawan and ehemmm mia :'(.. *gambar tu tiada kaitan langsung =P* .. mia start study kat kolej 16 hari bulan kot..kot okeh >.< ..dah lupa bila masuk sini,al-maklum lah umur semakin hari semakin muda kan :) *hanya mampu senyum*.. selalu nye time birthday mia,mia adew jee kat rumah and keluar dengan membe :').. but now :'( semua nye dah tak adew.,rasa macam nak putar balik masa >.<..memang tak lah nak putar masa kan,,nampak benau nipu nye kalau boleh putarputar masa =P

Hari nie mia agak sedih,bukan agak tapi memang :'( ,gua fening dengan ayat seniri -,-' bagi penampo cepat!!! bhahahaha...tiap kali baca messages dari membe or 'orang tersayang' *muntah pink korang baca statement mia tu* .confirm mata berkaca dah berderai jatuh ke bumi :'(, whuaaa ..rasa tak sanggup nak hadapi hari nie :'( .. paling touching sekali time mak mia call :'(
adik sha: assalamualaikum kak long
mia: waalaikumussalam >.<
adik sha&dila: happy birthday kak long (sambil nyanyi)
mia:(tahan air mata) terima kasih adik :')
mak:selamat hari jadi akak!!! tak beli kek ke?
mia:(cover suara yang dah nangis) terima kasih mak :'( .tak beli pun..
mak&adik:nanti kita makan kek samasama ok
mia:(whuaaaaa) urm
lebih kurang macam tu lah perbualan(betul ke eja,ehaks) kami..start call sampai habis, air mata tak berhentihenti membasahi pipi *whuaaaa* ..sumpah mia rindu giler dekat adikadik mia n mak ayah mia :'( ..ya Allah :/ ..lindungilah mereka dan orangorang yang mia sayang sesangat :') ..on fb tadi pun beratus jugak yang wish kat mia :) thanks y'alls <3 <3 <3
mood entah lari kat mane sekarang nie :'( 

Terima Kasih Kerana Baca Entry Yang Tidak Seberapa Ini,Sudah Terjah Boleh Follow Pulak Kankan..

2 Click And Smile:

keli menari said...

selamat hari ulang tahun! jadi anak solehah ye :)

Mia Cadbury said...

@keli menari
thanks dear..insyaAllah :)