⊱✿CadburyKu✿⊰

Assalamualaikum and AnnyeongAlhamdulillah masih bernafas disaat iniMulakan hari anda dengan senyuman yang ikhlasTERIMA KASIH YA ALLAH

MeNgAnTuk tAPi :'(

ASSALAMUALAIKUM W.B.T
Segala kata cacian yang telah engko berikan membuatku rasa kosong,kosong,kosong~~~bla bla bla bla *rosak lagu najwa*..ahaks =P, harap maaf >.< suara mia tak sesedap najwa tapi tersedap yuna ^^, fulamakk!!! memang perasan terlebih lah wa cakap lu =P ..yeah!!! mia bosan tahap kambing nak terbang sekarang nie :)..sebab tu layan lagu si najwa yang memang lagu feberet mia XD ..tapi banyak lagi lagu feberet yang sedapsedap..erkk??? kesah pulak korang kan -,-' ..bla bla bla ..sekarang dah pukul berapa nie??time orang semua tidur dah :) tapi mia tak tertidur lagi nie fefasal kah? yeah!!! semenjak dua juta menjak nie,mia memang jadi macam burung hantu dah -,-' ..malammalam susah tidur wa cakap lu =P .tapi nak buat acano,nasib badan -,-' tetibe pulak,tak ada kena mengena langsung =P.
 
Afefasal mia selalu + sering lari tajuk entry???yeahh,jawapannya suka hati mia lah nak lari ke jalan ke =P my blog kan..kesah pulak mia ^^, mia memang mengantuk sangatsangat nie..tapi "itew indu shamie itew angat'angat".ayat mintak penerajang + penampo korang jee tu =..=,tolong bagi cepat!!! okeh,mia nak sambung ayat tile yang tetibe hilang tengah jalan tu :)..
Mengantuk tapi mata nie degil nak mati wa cakap lu =P ,hum.. actually mia tunggu mesej dari shamie :'( ,afefasal dia tak replay mesej mia nie =( ??,ofcuz laa dia kehabisan kredit XD .. yeah,memang bangang laa kan mia nie =P ,dah tanya tapi jawap sendiri, ahaks >.< ,,bla bla bla...satu hari tak mesej :'( sebab kredit terlampau gedik bagi mia zero sen jee balance satu hari nie :'( ..tolong laa share kredit anda kepada saya yang lemah ini =P ..ayat mintak sepak lajulaju =..= ..abaikan!!! kesimpulannya mia tunggu mesej dari shamie :') ..gedik sudah entry titew dua tiga hari nie >.<
Gomawo shamie call kite even kredit tu nazak sangat dah >.< 
Masa untuk tidur simanis sikacak sekalian ^^, paii paii <3

Terima Kasih Kerana Baca Entry Yang Tidak Seberapa Ini,Sudah Terjah Boleh Follow Pulak Kankan..

4 Click And Smile:

Mira Kagimoto said...

good night ~ ^^

Mia Cadbury said...

@Mira Kagimoto

good night dear ^^,

ɱąȥȵɉȥąɧąȥЩąȵɉ said...

mengantuk tapi tak boleh tido?? kan kan kan??

Mia Cadbury said...

@ɱąȥȵɉȥąɧąȥЩąȵɉ

hehe..betol sangat laa 2 darl >.<