⊱✿CadburyKu✿⊰

Assalamualaikum and AnnyeongAlhamdulillah masih bernafas disaat iniMulakan hari anda dengan senyuman yang ikhlasTERIMA KASIH YA ALLAH

1 YeAr 8 MOnTH toGEThEr :) [6.6.2012]

ASSALAMUALAIKUM W.B.T ^.^
AMMIE ^.^ :
I love shamie soooo much ^.^ winkwink .. gatal gitu aku =P .,gaduh and baik semula tu memang hobby kitorang kot =..= ..actually tak gaduh >.< ,ShaMie just tegur gua jee,,tapi gua marah2 teruk kat dia :/ ,,kejam kan gua!!!! tapi mia sayang sangatsangat kat dia >.< ..,ShaMie gua baik sangatsangat ^.^ yeah,,,tak sanggup dia ada orang lain :'( ..memang tak sanggup wa cakap lu..6.6.2012 kitorang agak gaduh teruk jugak,,
,humm,salah aku peeps..aku memang dah betulbetul berubah kot :'( ..tapi mia sayang relay nie..sayang sangatsangat ;').Ehemehem,mia nak citer something yang berlaku malam 6.6.2012 and pagi 7.6.2012 ^.^.
 
First time date malammalam berdua TANPA orang ketiga k..muehehehe..takot and macammacam mia rasa bila ShaMie call and cakap dia kat bawah hostel mia :') ,,gua tak sanggup kalau ShaMie mintak putus kew ape...hah..boleh banjir gombak dengan air mata gua >.< ..tipu jee sampai banjir tu =P ..sejam kot kitorang settle kan problem nie..kot lah sejam,bhahahaha..nanges2..hah,,dia nanges then gua pun join sekali..ahaks..kitorang memang romantik nanges samasama ..kau ada???? happy giler time dah ok..yeah..jalan samasama sampai pukul 12 kot..cian mimie kena tunggu kitorang..hahaha ..
Pagi 7.6.12 breakfirst samasama sambil update blog samasama kat santai..winkwink..update blog pakai netbook punes..yeah,thanks punes kaci mia pinjam netbook yang bateri agak nazak nie.hahaha..turn shamie pulak create something special pasal title kat atas tu .. ^.^ ..love u shamie (walaupun ada depan mata >.<)
 AmMie mintak maaf sangatsangat sakitkan hati ShaMie :'( .,
AmMie banyak sangat kecewakan ShaMie..
apapun AmMie tak mahu relay nie dimusnahkan oleh sesiapa antara kita >.<
 AmMie untuk ShaMie selamanya..InsyaAllah :)
SHAMIE ^.^ :
Thanks you kepada Allah..
Terima kasih kepada ibu bapa yang melahirkan kami dan merestui hubungan kami yang baru mencecah usia kematangan..1 tahun 8 bulan..
Buat kali pertama selama tempoh tersebut kami 'together2' bersama di hening malam menikmati pemandangan gombak...date yang tidak akan pernah di lupakan kerana disiang hari gaduh2 dulu...malam manja2 swetttttt..
Tau sayang orang..huhuhuhu,tu lah dulu ngorat orang..pas tu tak nak layan...now dia yang  angau...hahahaha #actuallyakuyangangau.. tettttt
Onestly orang love awak sangat999999..
Orang rindu sikap awak yang dulu...cara awak yang dulu..
Ya memang awak different now..memang kecik hati.,memang sedih tapi kena lah sedar diri..
ShaMie yg pilih AmMie so ShaMie kena lah terima AmMie seadanya...
AmMie sayang...
maaf kan ShaMie...
maafkan segala salah silap ShaMie selama kita kenal...
ShaMie tau ShaMie bukan lah yang terbaik...
maybe kat sane ada yang lebih baik...
dan ShaMie harap AmMie tak pernah berubah hati sebab ShaMie sentiasa ingat AmMie and miss AmMie...
always and 4eva tau....... >.<
hati ini milik mu dari dulu,kini dan selamanya...
rindu sayang even u on my eye now...... <3<3<3


Terima Kasih Kerana Baca Entry Yang Tidak Seberapa Ini,Sudah Terjah Boleh Follow Pulak Kankan..

5 Click And Smile:

Mak Wardah said...

Salam kenal dari akak tapi akak bukan si manis dan sikacak. Sweet reading

Kisah Hati said...

Wohoo.. Sweet lorh :)

Mia Cadbury said...

@Mak Wardah

salam kenal jugak kak wardah ^.^...thanks for reading my entry sys :)

Mia Cadbury said...

@Kisah Hati

ahh kaw!!!! xsweet mne pow..wekkk

Marisa Kasandra said...

Jom Download Game...
Mcm2 game menarik ada...Kompem BEST!!!
Kalau berani singgah la...FunGamez4You...Tq