⊱✿CadburyKu✿⊰

Assalamualaikum and AnnyeongAlhamdulillah masih bernafas disaat iniMulakan hari anda dengan senyuman yang ikhlasTERIMA KASIH YA ALLAH

H.A.C.K.S :)

ASSALAMUALAIKUM W.B.T ^.^
Hai sikacak simanis semua >.< ..hari nie tak nak citer entry yang panjang lagi membosankan,muehehe =P ..ohyaa!!! dah lame gilos tak update blog yang cantik lagi tertarik nie >.< *muntah hijau kejab -,-* tapi kenyataan memang blog gua lawa kan,bhahaha *sepak lajulaju cepat* ..okeh,nampak tak title mia tu??? mesti laa nampak kankan ^.^, tak tau pulak kalau ada orang buta baca blog mia nie kan..lalala =P
Bla bla bla..apakah H.A.C.K.S??? mestilah gulagula yang berangin tu kankan,muehehehe..nak tahu benda tu, silasila lah rajinkan diri bukak kamus dewan korang yang bersawang tu okeh =P.google translate pun boleh...mia tak nak citer panjang tapi dah panjang pun entry gua nie sebenarnya -,-' ..abaikan!!!
NOOR AMIRA RINDU SHAIFUL RAHMAN!!! <3
Sempoi entry mia hari nie >.<..Okeh,,sekian saja entry hari nie..itu jee yang mia nak bagi tahu sebenarnya,bhahaha..gediks??? kesah pulak gua!!! blog gua,gua punye pasal laa =P
I'm not perfect,I know that...
I make mistakes,I know I do...
and I do know that I will always love you ^^,
p/s:ShaMie!!! awak jaga diri kat sana baikbaik ok :') ,kita jauh so macammacam dugaan datang tanpa diundang atau dijemput >.< ..belajar rajinrajin kat sana untuk masa depan awak dan saya,ahaks *perah satan disitu >.<* AmMie rindu ShaMie :'( ..hope awak sihatsihat jee kat sana and enjoy ur study :') ..much love <3 <3 <3 n_n

Terima Kasih Kerana Baca Entry Yang Tidak Seberapa Ini,Sudah Terjah Boleh Follow Pulak Kankan..

5 Click And Smile:

sUke-sUki :D said...

tak perlu muntah hijau..blog ni mmg comelss giler sma je ngan mia... =D

Mia Cadbury said...

@sUke-sUki :D
>.< thanks my dear.. much love <3

Hendra Hacc said...

Great blog. Salam ziarah n happy blogging. :)

my sweEt heaven said...

nice u bl0g :)
......
like u...
leh la ajar erk..
hehehe...
<3

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihttp://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html